Award voor ‘Ontwerpend onderzoek naar duurzame delta’ bij expositie in Belgrado, Servië

Het ontwerpend onderzoek naar een duurzame delta heeft een Award gewonnen bij de 6th Landscape Architecture Exhibition, in de ‘Studies and research Category’. De Award is uitgereikt tijdens de opening van de door UPAS (Servische vereniging voor landschapsarchitectuur) georganiseerde expositie. Deze vindt plaats tot 4 juli 2015 in de ‘Gallery of Science and Technology’ te Belgrado.

Wereldwijd zinken delta’s als gevolg van bedijkingen, inpolderingen en vaargeulverdiepingen. Het in samenwerking met Lama landscape architects geschetste toekomstbeeld voor de IJsselmeer biedt inspiratie voor een meer duurzame omgang met deze zinkende delta’s, zodat deze ook nog leefbaar zijn op de zeer lange termijn. Voor meer informatie over het project download het rapport: Weg met de Afsluitdijk?, ontwerpend onderzoek naar een duurzame delta’.Comments are closed.